360 dite e 5 °

Te jetosh nje vit nuk eshte edhe kushedi se cfare nese gezon shendet te mjaftueshem. Ndaj ndoshta nje vit kalon krejt si pakuptueshem mes fillit te se perditshmes, ne dukje te merzitshme ne pjesen me te madhe te saj.
Megjithate, nese kthen koken pas, shpejt e shpejt mund te thuash se ka kaluar jo vetem nje vit, por plot 365 dite. Keshtu mbase, koha e kaluar, ka me shume peshe. Nese i futemi me thelle, te panumerueshme jane castet e paperseritshme.
Keto nuk i shenojme ne kalendar. E sigurt qe edhe nese e kemi nje ditar, nuk veme daten ne cdo flete. Duke e pranuar kete tolerance, kam vendosur cdo vit te jap 5 dite. Do te jetoj 360 dite dhe 5°, per t’i pare gjerat ndryshe, jo sipas mendimit tim – 5° per nje tjeter kendveshtrim!

2 thoughts on “360 dite e 5 °

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.