Anija e vjetër

Buy Xanax In Uk Anija e vjetër pluskon ende mbi faqen e vajisur të detit. A thua ky det nuk qe trazuar ndonjëherë aq sa për ta përpirë anijen pa vela në unin e tij? A ndoshta kur deti u trazua, ishte anija ajo që u largua drejt brigjeve më të paqta, ku të mund të ruante dërrasat e saj shumëvjeçare – deri sa ky det të qetësohej? Ndodh kështu dhe me jetën. Ka çaste kur tërheqja është zgjedhja më e mirë dhe njëkohësisht e vetmja e zgjidhje e mençur. Përballja, edhe ajo sigurisht ka vlerat e saj, dhe anija e ka njohur, e ka mëvetësuar, atëherë kur ishte e re, kur kishte vela.

Cheap Xanax China Dyert Hapur ©

Can You Buy Xanax Over The Counter In Thailand

Lini një Përgjigje