Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Autor: Iva Verzivolli

E shkurter

E shkurter

Kam filluar te mbledh shkrepse, te gjitha shkrepset e konsumuara, ato te cilat e kane kryer denjesisht detyren e tyre. Po i mbledh duke perfytyruar veten, nje te djele pushimi, ulur ne tavolinen e kendit te leximit dhe duke ndertuar…

Back to top