Birit tim

http://portalradar.com.br/galeria-de-imagens/ Po t’i bejme bashke dite dhe nete,
E po t’u shtojme tyre gjumin e pa-fjetur,
Udhetimin e pa-bere,
Vitrinat e pa-shkelura,
Librat, qe pa lexuar paten mbetur,
Takimet e humbura,
Kafet e ftohura,
Vaktet e ngrena ne tavolina te pashtruara,
Vaktet e lena, te harruara,

http://mooreandbuckle.com/category/blog-category/product-innovation/ Frikerat e vogla te dridhjeve te medha…
Per nje buzeqeshje me shume,
Per nje gugatje me shpejt,
Per nje fjale te re,
Per nje hap qe te sjell tek ne.

Liquid Xanax Online

Xanax Brand Online Biri im i vogel,
Te numerueshme mbeten ditet, netet dhe perpjekjet,

Te peshueshme fjalet dhe vargjet qe ne leter treten,
E pafundme gjendet, ne kohe pa kthim, vetem dashuria jone per ty, Biri im!

Purchasing Xanax In Mexico

Lini një Përgjigje