Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Kategori: Momentum

Të kam

Të kam

Të pashë, përmes mallit tim të pashë, Të dëgjova, përmes melodisë së ndjenjave të dëgjova, Të përqafova, përmes dritës së portretit tënd shkrirë me shpirtin, të përqafova. Të kam pas vetes, kudo të kam. Të kam në çfarë duart prekin,…

Gjendem

Gjendem

Ka kohe qe eshte krisur xhami i dritares, por e kam lene ashtu, me krisje. Qe prej asaj dite zbulova se ajo krisje ishte tyneli mes dhomes sime te qete dhe tingujve te pianos se apartamentit perbri. Cdo mengjes e…

Bija ime

Bija ime

Bija ime, përpiqu të mos lësh plagë, sepse jeta është me të vërtetë e gjatë, e ti sado e fortë të jesh do të drejtohesh nga një zemër e butë, e dhembshur. Bija ime, këdo të dashurosh, dashuroje deri në…

Back to top