Tabloja

Ecen permes rreshtave ne sallen e madhe ti, Rishtazi degjon zera qe pershperiten, Libra qe shfletosen, Mendime tek shpluhurosen. Kjo salle eshte nje sinfoni, Gati-gati…

Revolte moderne

Nuk do te me gjeni me neper fotografi shumengjyreshe te stisura me korniza te arta. Nuk do te me degjoni me permes dergesave zanore. Nuk…

Supet e tua

Nese te thone se ne dhé jam tretur, Ajo eshte hija ime, c’ka me e keqe nga une pat’ mbetur. Ate me te miren, endrren,…

Sezon mbjellje- vjelje

Eshte nje nga ato mengjeset e hershme. Nata ka vendosur te jete e shkurter dhe s’te mbetet gje tjeter vecse t’i bindesh. Qyteti “rruzull” eshte…

Larg

Larg nesh jane endrrat, shtrihen pale-pale kujtimet. Larg nesh jane duart, zgjaten dalengadale premtimet. Larg nesh jane shikimet, shperbehen mendimet. Larg nesh gjithshka, po ku…

Kabina e telefonit

Ne dukje sot nje objekt kaq i kote. Kemi perqafuar telefonat tane shume-funksionale, u kemi ngritur lapidar, e karshi tyre kabina e telefonit eshte thjesht…

Zgjome

Zgjome – Kur me drita te mos kete, – Kur muzgu zjarrin ne vater te ndeze, – Kur heshtja zhurmnajen e njerezve te zbrasur te…

Babai tim, i them dy fjale

Babait tim hije-ngrysur qe nis diten nen shtellungen e duhanit, dua t’i flas sonte e t’i flas gjate. Babait tim shtatlarte, e di s’mund t’i…