Ç’ka më përket mua

Buy Xanax Xr 3Mg Që prej kur merr formë kujtesa kërkoj përkatësinë. Më mësuan t’u jap formë copëzave me rradhë, kështu kam shkruar në shënimet e mia. Mes lindjes e perëndimit, do të zgjedh këtë të fundit; jo një herë; veçse përherë. Në lindje shpirti nuk ekziston, ekuacionet e mbijetesës mbizotërojnë. http://parkhurst.ca/index.php?r=product/view Në perëndim shpirti zbërthehet në tërësi, shtrihet lehtshëm mbi paqen e tij – “Një derë e vockël, dy krahë të ngrohtë, e ardhmja e jetës qëndron për karshi”. Lindja mbetet thjesht një funksion. http://mooreandbuckle.com/category/blog-category/pouch-conversion/?s= Mes të së përditshmes, afatesh, kohësh e pritshmërish, do të zgjedh të sotmen, të tanishmen gjithsesi. http://sipgroup.org/it-support-intern/ Këtu jam unë, një gur mbi liqen dhe rrethi i tij. Këtu janë të përhershmit, në të tashmen nuk ka kalimtarë, sido që të vijë. Buy Alprazolam Online Cheap Mes fjalës, së shkuarës, mori ngjarjesh a ndodhí, ndarjes e njerëzisë, do zgjedh më të ngjashmen – mbi të gjitha njeri.

http://rethink911.org/who-we-are/

Mes çfarë duhet e kur duhet, nuk zgjedh, nuk ka rëndësi sa kohë jam e paqtë në këtë perëndim, pa fjalë, mbi të gjitha njeri.

Alprazolam Bula Anvisa

Lini një Përgjigje