I Shenjti Valentin!

Cheap Xanax 2Mg E nxorren “dashurine” ne pazar. I vune nje cmim dhe e paketuan me nxitim. Rruges ecnin kalimtare e shkembenin me njeri-tjetrin shikime te hutuara. I Shenjti Valentin! I degjova tek flisnin, nuk po e njihnin! U shembellente me shume fytyra, por nuk u ndizte asnje ndjesi – nuk kishte asnje veti. http://htdesigns.ca/.a/6a00d8341cffc153ef01a73dd9dea2970d-500wi Nje i moshuar u afrua dhe me duart e buta e zhveshi paketimin, e perkedheli “dashurine” dhe tek kendonte u degjua:

Buying Xanax Online Forum Ne mengjes, midis endjes se agimit, Buy Xanax In Uk Rruges per ne pune, pertej zhurmes se jeteses, Buy Alprazolam Paypal Shuaj tingujt e harreses.

Buy Xanax Script

Te kishin harruar Shen Valentin! Besonin se ti je Shenjti i dhuratave, bizhuve, oreve me gure e unazave te arta. Te kishin harruar! Vec ai, nje njeri i moshuar, kujtonte se dikur kishte dashuruar. Online Xanax Doctor Po te kujtojne Shen Valentin! Here pas here ndjejne dashurine!

Buy Alprazolam Eu

Leave a Reply