Hija

http://htdesigns.ca/.a/6a00d8341cffc153ef017c336291af970b-500wi U be kohe pa folur, Me shume pa degjuar
Ecim kokelarte; supe ulur,
cdo dite nga pak,
duke harruar…

http://wikigeeks.de/tag/likelight/

Buying Xanax In Australia Une dhe ti hija ime,
Une te shtyj larg vetes,
Ti me mberthen ne cdo fije.

Mexico Xanax Buy Online

Xanax Buy Online India Keshtu ne perleshje,
Ecim e qeshim;
Ti me harresen time,
Une me pickimet; ti terheq fijet e qenies sime!

http://mdjrdn.com/mdjforum/?topic=175302.0

Lini një Përgjigje