Ne gare

Ne gare, mesojme te jemi qe ne klase te pare. Ti me i miri, ti me e zonja, ti te jesh i pari, ti te jesh shembullorja! Ne gare, na kujtojne se jemi cdo vit! T’ia kalojme kujtdo: S’ka me te mire se ti! S’ka me te zotin se ti! Pse te ta kaloje dikush?! Pse te mos jesh ti dhe vetem ti?! Cfare te mungon? Kush te pengon? http://htdesigns.ca/.a/6a00d8341cffc153ef0192ac0eb7eb970d-popup Ne gare, ne cdo provim! Ne gare, ne cdo sezon! http://jjenv.com/reviews-hauling-services/reviews-55-gallon-drum/ Ne gare, me te tretin, me te dytin, me te parin. Ne gare, pa kohe! http://sipgroup.org/web-designer-3/ Ne gare, gjithmone dikujt po ia kalon! Po qetesohu njeri! Pyet veten ku po shkon? Cfare ndodh nese ndalon? Mban mend kush je? Nga u nise dje? Ndalon! Bie perdhe! Veten nuk njeh! Ne gare, te gjitheve ua kalon, vecse veten harron! Veten se njeh! S’ka me un’ vec ai, ajo; s’ka me dje – vec atje!

http://gamebrit.com/developer/radical-entertainment/article/1707/Previews/Red-Steel-2-Preview/article/1502/News/Win-a-copy-of-The-Video-Gaming-Manual/page/18/

Lini një Përgjigje