Një grimcë çmenduri

E ke vënë re se, kushdo lexon një libër nënvizon në të dhimbjet e veta të fshehta?! Janë ato pak rreshta në mes të qindra faqeve që të tingullojnë ëmbëlsisht të tuat, të përshkojnë natyrshëm cilëndo qelizë, atom të masës mishtore të shpirtit. http://mdjrdn.com/wp-content/uploads/2017/02/20161021IMG3487.jpg Jo më kot, në përshëndetjen tonë të fundit, të pata futur ne valixhe disa prej librave të mi më të shtrenjtë. Se une e di, ti pa libra nuk rri! Alprazolam Purchase Kështu, kur t’i lexoje natyrshëm do thoje me një nënqeshje te lehtë:

http://jjenv.com/west-chester-pa/

Buying Xanax Online Illegal “Ja, këtë e ka nënvizuar se thellë-thellë i do çmenduritë, se nuk është ajo gruaja e qetë dhe e matur që duket. Brenda vlon çmenduria!”

Order Xanax Bars Online

Ndoshta, po e njëjta çmenduri, më shtyn të shkruaj ende letra dhe të shpresoj që mbërrijnë tek ti.

Alprazolam Borderline Ndoshta, në kartelën time universale është ai paragrafi kur shkruhet: – Të mos nënvleftësohet në asnjë çast heshtja, se në të gjithmonë ka një grimcë çmenduri!

Yellow Xanax Bars Online

Dyert Hapur ©

Lini një Përgjigje