Perpiqem, perpiqesh, perpiqet…

canada">Xanax Cheap Online Fuqia e perpjekjeve eshte e pamatshme. Kur ti perpiqesh per te mbledhur endrrat e fshehura rruginave, asgje nuk eshte e sigurt. E pra energjia e shpenzuar gjate ciklit te perpjekjes eshte e pakursyer, nuk i gjendet fundi e i eshte harruar fillimi.

http://htdesigns.ca/.a/6a00d8341cffc153ef016305ebcdf0970d-popup Ashtu si femija kur perpiqet te flase, e gjithe qenia e tij eshte perqendruar ne ate rrotullim te vogel buzesh nga ku lind tingulli me i kthjellet ne bote. Ashtu dhe ti, sikur dhe une, perqendrojme rruzullin e ndergjegjes sone ne perpjekje – perpjekje per te nxene, perpjekje per t’u dukur, madje dhe per t’u zhdukur. Perpjekje per te fituar, perpjekje per te humbur, vetedijshem… http://mooreandbuckle.com/packaging-of-food/ Ka kaq shume elemente hyjnore tek perpjekja, por askush nuk e vlereson! Nese endrrat nuk gjenden, nese fjalet nuk kane tinguj – perpjekja eshte tretur me pare se te ishte.

http://portalradar.com.br/turkish-airlines-inaugura-rota-para-durban-na-africa-do-sul/ Qesharak, pushteti deformues i elementeve tokesore!

Lini një Përgjigje