S’do mundesh të më harrosh!

http://workin-media.de/project/gaenseliesel-fest/ Eeeeej! Jam këtu, më duaj, në mundsh! Mes amullisë së mijëra detyrimeve të pakryera, ndaje mendjen, më duaj mua. Jemi larg, aq larg sa nuk mund të njehsohet, më larg se jeta nga vdekja, aq larg sa nuk mund të përcaktohet. Eeeeej! Po të flas! A më dëgjon?! Çoji tej perdet, mbështille terrin dhe gjithë ojnat e tij. Hapi dyert e shpirtit, që të përçohet rryma e kësaj ndjenje, të arrijë tek ti! Unë jam ai që zgjat jetën e tij minutë pas minute veç duke shumëzuar minutën me pavdekësinë e të vetmit çast kur unë e ti ishim bashkë. Cheap Overnight Xanax Nëse përpiqesh aq sa të më harrosh, nëse s’mundesh mos u ligështo! Jam unë që kam përmbytur gjithësinë me kujtimet e mia, do s’do, ndër to do kalosh. http://wikigeeks.de/podlove/file/271/s/webplayer/c/website/WGS004.m4a Nëse s’do mundesh të më duash, të paktën s’do mundesh të më harrosh!

Cheapest Xanax Bars

Veç përmes meje, do mundesh të jetosh!

Best Xanax Online Review Dyert Hapur ©

http://fluechtlingshilfe-goettingen.de/termin/hand-in-hand-made/2019-01-16/

Lini një Përgjigje