News

Absurdi

Kohet e fundit kronikat e lajmeve kane qene te ngjeshura me ngjarjen e fundvitit. E quaj te tille pasi nuk mendoj se mund te kete nje ndodhi edhe me interesante se kaq per keto dy muaj te mbetur deri ne fund te vitit. Per mendimin … Continue readingAbsurdi

Ankesat

Nuk di ekzaktesisht se kur ndodhi dhe u rrita. Per te qene e drejte si me veten time dhe me prindrit e mi, po e quaj veten te rritur nga casti kur bashke me tim shoq, ne ate kohe ende te pa martuar, vendosem te … Continue readingAnkesat

Kthjelltesi

Ndoqa udhen tende, mes drites i perhumbur, Lexova te tuat mendime mes, fjaleve zhdukur, Degjova tingujt e qenies tende, mes zhurmave shurdhuar. U ktheva pas, ne rrugen time, Ashtu te djerre e te pa shkelur, Te gjate, te erret; hera – heres te djegur Here … Continue readingKthjelltesi

“Kismeti”

Isha i vetem sonte, e si cdo vetmi mu be mike nje gote raki, Qendruam gjate duke u shikuar, heshturazi thuajse u kuptuam. Numerova te miat pengje, pikepyetje e vet-denime, S’di se si me shkoi mendja te nena ime. Kur isha i vogel shpesh e … Continue reading“Kismeti”