Supet e tua

Nese te thone se ne dhé jam tretur, http://fluechtlingshilfe-goettingen.de/termin/cafe-international/2016-09-21/ Ajo eshte hija ime, c’ka me e keqe nga une pat’ mbetur. Alprazolam Online Order Ate me te miren, endrren, deshiren i kam perjetesuar. Me gjen ne ato mure ku bashke jemi mbeshtetur, Me gjen ne ato rruge ku hapat kemi hedhur.
Me gjen ne gjethet e pemes qe mbollem per te skalitur emrat,
Me gjen aty ku anija ngriti per here te pare velat.
Me gjen ne stolin e vjeteruar. S’ka gje! Aty do jem supet e t’ua duke mbuluar.

http://wikigeeks.de/tag/bundesverfassungsgericht/?ptm_source=download

http://sipgroup.org/business-analyst-24/feed/ Une jam vete stoli, gjethja dhe jeta!

Lini një Përgjigje