Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Art

Duam

Duam

Duam, një herë, dy herë, disa herë, aq sa të mos kem më nevojë për verë, vjeshtë a pranverë. Duam, sot, nesër, çdo ditë, aq shumë, sa të mos kem më nevojë për gjumë. Duam, si veten, më shumë; duam…

Tjetërsim

Tjetërsim

Në ditë me shi tjetërsimi duket i pashmangshëm! Ngjashëm me qiellin e mbuluar, përpiqet të mbulohet toka, të struken nën çadra dhe kushdo ka diçka për të hedhur mbi krye ta hedhë atë. Në ditë me shi, gjithkush ka diçka…

Dashuria që mungon

E gjithë dashuria që mungon në shpirtin e njeriut, gjendet e braktisur tutjetu cepave të rruzullit të tij jetësor. Dashuria është si ajri, kalon një proçes filtrimi dhe riciklohet përmes vetë njeriut, sikurse dhe ajri që frymë-marrim.Nëse dikur, nga papërgjegjshmëria,…

Toka e unë

Toka e unë

Përulur si fëmija përpara lules së këputur gjendem herë pas here duke u falur, duke u lutur!Jam unë dhe toka, të shkrirë në një lumë të padukshëm qelizash jetësore. Herë-herë janë zgjatimet e mia që kërkojnë të mbërthehen fort pas…

Back to top