Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Art

Dekor i qelqtë

Dekor i qelqtë

Në hyrje të oborrit të shtëpisë përbri gjetëm sot një flutur. Krahëhapur ishte shkrirë me sipërfaqen e qelqtë e të hijshme. Zakonisht oborret janë prej guri a pllake balte, por fqinjët tanë janë elegantë në zgjedhje; krejt ndryshe nga pjesa…

Letra pezull

Letra pezull

Sot lashë gjithshka pezull. Çantën mbi shtrat, rrobat përtokë, këpucët në korridor, çelsat hedhur tutje diku. Le të jem dhe unë një ditë kështu! Le të nisem drejt një rruge pa ditur se ku më çon as tani, as nesër…

Back to top