Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: At home

Dehshëm

Dehshëm

Dehshëm e kam nisur ditën sot. Në fakt dita nisi, nuk e nisa unë. Dita dehshëm më gjeti nga nata e gjatë dhe e pafjalë, nga nata ku në tavolinë gjendesha unë, një shishe whiskey dhe një tavëll cigare e…

Ne shtepi

Ne shtepi

Ne shtepi Dyer e dritare, Dysheme e tavane, Rrobat palare, kokevarur mbi divan, Shtrojat pathare, nderur ne ballkon, Rremuja shperndare, nuk njeh njesi. Tavolina e bukes, me therrime perbri, Enet, s’di si jane qendisur plot hijeshi, Qilimi mbuluar me letra…

Back to top