Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Coffeshop

Konflikt

Konflikt

Ngatërrueshëm përcillem çast pas çasti, Kam humbur, Duhet durim. Kam pësuar. Duhet durim. Jam ngatërruar në labirinthe të mendjes sime, Jam gjendur në lëmshin e fillit të çuar dëm. Unë jam e gjitha gabim. Duhet mirësi. Jam vetë lëmshi që…

Tjetërsim

Tjetërsim

Në ditë me shi tjetërsimi duket i pashmangshëm! Ngjashëm me qiellin e mbuluar, përpiqet të mbulohet toka, të struken nën çadra dhe kushdo ka diçka për të hedhur mbi krye ta hedhë atë. Në ditë me shi, gjithkush ka diçka…

Mendimi

Mendimi

Teksa rri dhe të pres anës rrugës, përgjatë bulevardit të gjatë, makina lëkundet nga shpotima e simotrave të saj që çajnë membranën e padukshme të atmosferës në miliona, miliarda qeliza. Nxitojnë të gjithë pasi është ora për tu kthyer në…

Në lagjen time

Në lagjen time

Më mungon një si vetja në këtë lagje të mbipopulluar. Më mungon dikush që, edhe kur bëhet fjalë për mëngjesin e një dite pushimi, zgjohet herët, para të gjithëve. Më duhet dikush që ta ketë vënë përpara ditën, duke nisur…

Back to top