Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Community

6 Mars

6 Mars

Paçka se sot në mëngjes nuk e gjete shtëpinë e zbukuruar si çdo 6 Mars të këtyre 9 viteve, unë të premtoj se do ta zbukuroj. Të detyrohem sot më shumë se kurrë! Kjo botë, rregullat e saj kanë vendosur…

Dhoma

Dhoma

Letra pa fund gjen tutjetu dhomës së gjumit. Letra të bardha akull, letra të verdha, letra të zhgarravitura, letra me gërma të printuara që herë renditen drejt si ushtarë e herë spërdridhen si të ishin gjarpërushë të dalë nga ndonjë…

Streha

Streha

U riktheva përsëri bezdisshëm! Ka diçka që më rrëzon sa herë marr rrugën e largimit. Diçka përthithëse duhet të kenë këto mure, diçka ndryshe nga gjithshka njoh duhet të ketë rrezja përreth teje që më shndërron, më tjetërson nga unë…

Bileta

Bileta

Nesër marrim udhën e gjatë të kthimit. Plaçkat e fundit do t’i mbështjell nesër, shumë herët në mëngjes. Sonte më janë shterur fuqitë prej nga vajtje-ardhjet që mendja ka bërë gjatë gjithë ditës. Të kam shkelur në prag disa herë,…

Lërmë

Lërmë

Ti mund të jesh e gjitha një mrekulli, bollshëm çdo detaj i vogël, ëndrra që pikturova mbi hi. Më e vogla shkronjë, në më të ëmblën fjali! Ti mund të jesh Mirëmëngjesi, apo dhe Nata e Mirë, mund të jesh…

Buzëqeshja

Buzëqeshja

Jam fshehur, jam fshehur kaq thellë pas buzëkuqit, pas rrobës me ngjyrat e jetës. Jam fshehur katërcipërisht nën shtrojën e këtij dimri përvëlues. Jam fshehur, pas buzëqeshjes. Të qëndroj fshehur pas saj është arti im jetësor! I kam marrë përmasat…

Back to top