Udhetimi i nje urimi!

Sa histori marrin pas urimet, flas per ato te shkruarat! Ky qe gjeta sonte, ka 15 vite pa dy muaj histori. Ka nderruar plot kater…

Une jam aty

Sot ishte e djela e librit, e djela e bashkimit universal ne stenda shumengjyreshe, shumegjuheshe e shume-boteshe. Isha bashke me vajzat. Ecem ngadale ne perpjekje…

Ankesat

Nuk di ekzaktesisht se kur ndodhi dhe u rrita. Per te qene e drejte si me veten time dhe me prindrit e mi, po e…