Korrespondenca

Ka kaq shumë bukuri në këtë botë, aq sa t’ia vlejë gjumi e zgjimi përsëri. Veç në kaq det sa shohim unë e ti, gjen…

Takome!

Takome, ne vendin e caktuar, ne vendin qe rrokem nder duar. Takome, diten, naten, ne kohen qe do te vije, ne kohen qe lame pas….

Dashuri

Dashuri! Nje dite me shume, nje fjale me pak Nje diell qe pervelon, kembezbathur mbi asfalt. Nje enderr qe te zgjon, mengjes pa mbarim, Nje…

Lutje per boten, m’u shpetu’

Ca je t’u kerku’ lart e posht’ m’u shpetu’ Prej territ, prej vrerit, C’ka boten permbysi e perpjet’ ngriti gjamen, Qe shpirtin e gremisi si…

Gjurmet

Kur degjon tek ashpersohen britmat e nje vetetime, Kur ndjen eren tek i rritet shpejtesia, Te te rrembehen me rradhe, ditet, stinet e vitet. Ti…

Birit tim

Po t’i bejme bashke dite dhe nete, E po t’u shtojme tyre gjumin e pa-fjetur, Udhetimin e pa-bere, Vitrinat e pa-shkelura, Librat, qe pa lexuar…