Nje grua e vertete

Nje grua e vertete nuk lind nje here ne jete, Ajo nuk feston nje here ne vit! Nje grua e vertete lind pergjate nje telefonate,…

Birit tim

Po t’i bejme bashke dite dhe nete, E po t’u shtojme tyre gjumin e pa-fjetur, Udhetimin e pa-bere, Vitrinat e pa-shkelura, Librat, qe pa lexuar…

Ditet

Nuk jam e sigurt ne mund t’i jap fjale cdo dite qe bashke kemi kaluar, Nuk kam besim ne mund te jehoje teksti im aq…