Hermetism

Liquid Xanax Online Në vijën e çoroditur të së përditshmes, nuk di të gjej nyjen e parë, ndaj dhe në kohë nuk mundem të mas asgjë. Veçse fjalët…

Arti

Sa herë arti, i dalë në rrugë, ashtu i djersitur e i pluhurosur, në stacione ka falur më shumë jetë e shpresë sesa i konturuar,…

Në botën time

Xanax Uk Buy E ulur në qoshkun e zakonshëm, në pritje të dremitjes, lexova dje rreshtat e fundit të një poezie të gjatë. E shkruar nga banuesja e…

Rinis

Zakonisht e kam gjetur veten duke shkruar apo duke lexuar se si “hidhen tutje”, të paktën për disa kohë, kutitë e tualeteve, blloqet e shënimeve,…