Themelet

Themelet e jetës nuk tronditen gjithmonë papritur. Ka dhe nga ato raste kur jemi në pritje, numërojmë si një orë zviceriane çdo minutë, e çdo…

Ëndrrat lëmsh

Cilat do të ishin pasojat nëse do të vija në ëndrrat e tua dhe t’i bëja ato lëmsh? Çfarë do të ndodhte me realitetin? Po…

Përjashta, të gjithë!

Dhoma jonë është e vogël, mjaftueshëm për gjysmën e qënies time të mbetur dhe vajzat. Seç u bë ca kohë që na kanë vërshuar vizita…

Korrespondenca

Ka kaq shumë bukuri në këtë botë, aq sa t’ia vlejë gjumi e zgjimi përsëri. Veç në kaq det sa shohim unë e ti, gjen…

Po iki

Po iki, tani sa ende nuk jane përmbytur udhët e largimit; Po iki, sa kohë ende ke shpresë se heshtja mund të mos vdesë; Po…

Me natën

Nisin gërmimet në pusin e thellë të ndërgjegjes, në kërkim të yjeve. Vijnë e paraqiten si ushtarë të gjitha ditët që i mbijetuan kohës. Trazohen…

Nisur nga vetja…per tek ty

Prej vitesh shkruaj, e megjithate nuk kam shkruar as edhe nje rresht, sikurse dhe nje fjale per mamin tim. Shkrimet, ne pergjithesi, jane produkt i…

Shtëpia tek shkëmbinjtë

U rritëm në blloqe të mëdha betoni. Të nxehtët na përvëlonin këmbët e të ftohtët na thanin duart. Të jetoje i ngjante një ekuilibristi në…

Dyert qe hapen

Dyert qe hapen nuk jane pa njeri. Jane dyer te bardha me njerez te mire. Dyert qe hapen nuk jane pa histori. Kane krisjet e…

Equilibrium

Equilibrium – Gjëndja gjatë së cilës forca me drejtim të kundërta qëndrojnë të balancuara. Grafiti i rradhës në faqen anësore të karakatinës përballë. Nuk di…