Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Feelings

E djela

E djela

E djela eshte nje dite nomadesh. Mengjesi kalon vrullshem dhe rremujshem ne guven tone. Pasi secili sistemon mbetjet e vaktit te tij te permbushur, vishet dhe pergatitet per dalje. Ketu fillon kalvari i rrugeve qe do te pershkohen sipas misioneve…

Back to top