E Martë

Sot është e Martë! Si një e Martë, dita ka prirjen të jetë e ngadaltë, e zorshme për tu vënë para. Sot është e Martë,…

Revolte moderne

Nuk do te me gjeni me neper fotografi shumengjyreshe te stisura me korniza te arta. Nuk do te me degjoni me permes dergesave zanore. Nuk…

Zgjome

Zgjome – Kur me drita te mos kete, – Kur muzgu zjarrin ne vater te ndeze, – Kur heshtja zhurmnajen e njerezve te zbrasur te…

Gruas sime

Po e nis duke te te kerkuar ndjese! Ndjese per te gjitha mengjeset kur ngrihem nga shtrati rrembimthi pa falenderuar kohen qe me dhurohet, dhe…

Ritmi

U zgjova sot ne mengjes e ne vend te yjeve qe qene shuar ne ate ore, nisa te numeroj justifikimet e mundshme qe mund te…

Ankesat

Nuk di ekzaktesisht se kur ndodhi dhe u rrita. Per te qene e drejte si me veten time dhe me prindrit e mi, po e…