Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Happenings

Dhoma

Dhoma

Letra pa fund gjen tutjetu dhomës së gjumit. Letra të bardha akull, letra të verdha, letra të zhgarravitura, letra me gërma të printuara që herë renditen drejt si ushtarë e herë spërdridhen si të ishin gjarpërushë të dalë nga ndonjë…

Streha

Streha

U riktheva përsëri bezdisshëm! Ka diçka që më rrëzon sa herë marr rrugën e largimit. Diçka përthithëse duhet të kenë këto mure, diçka ndryshe nga gjithshka njoh duhet të ketë rrezja përreth teje që më shndërron, më tjetërson nga unë…

I pirë

I pirë

Kam pirë shumë sonte, aq shumë sa pa frikë mund të them se alkooli është tashmë përbërja kimike që rrjedh përmes e përtej venave të trupit tim. U bë kohë që pi, pothuajse pi çdo natë. Sinqerisht të them, nuk…

E Martë

E Martë

Sot është e Martë! Si një e Martë, dita ka prirjen të jetë e ngadaltë, e zorshme për tu vënë para. Sot është e Martë, e që dita të kalojë kam nisur të numëroj kalendarin mbrapsh. Gjithshka u stis nga…

Themelet

Themelet

Themelet e jetës nuk tronditen gjithmonë papritur. Ka dhe nga ato raste kur jemi në pritje, numërojmë si një orë zviceriane çdo minutë, e çdo ditë që kalon ka një kryq mbi kalendar – e prap se prapë kur vjen…

Back to top