Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Hermetism

Streha

Streha

U riktheva përsëri bezdisshëm! Ka diçka që më rrëzon sa herë marr rrugën e largimit. Diçka përthithëse duhet të kenë këto mure, diçka ndryshe nga gjithshka njoh duhet të ketë rrezja përreth teje që më shndërron, më tjetërson nga unë…

E Martë

E Martë

Sot është e Martë! Si një e Martë, dita ka prirjen të jetë e ngadaltë, e zorshme për tu vënë para. Sot është e Martë, e që dita të kalojë kam nisur të numëroj kalendarin mbrapsh. Gjithshka u stis nga…

Hermetism

Hermetism

Në vijën e çoroditur të së përditshmes, nuk di të gjej nyjen e parë, ndaj dhe në kohë nuk mundem të mas asgjë. Veçse fjalët i di, fjalët e pathëna gjëmojnë fort në individin brenda vetes. Rrathët e rastësisë ndajnë…

Back to top