Shtëpia me muret ngjyrë qumështi

Kam ditë që i shkoj përreth shtëpisë me muret ngjyrë qumështi. Dritaret e saj vinë në nivelin e lartësisë së shikimit tim dhe unë mundem të shikoj çajnikun prej alumini ku vlon çaji sherebelës. Tavolina është e shtruar me mbulesën…