Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Humans

Njeriu, njeriut!

Njeriu, njeriut!

Njeriu, njeriut! Një dorë mbi xhamat e ciflosur, që kërcasin më fort se krisma e shpirtit të burgosur. Një zë i shtruar, i duruar, në rrëpirën e përbuzshme të pafuqisë. Një derë, një udhë, një strehë, një shteg. Njeriu, njeriut!…

Turma

Turma

Kane shkruar shume per turmen e thashe: – Perse te mos shkruaj dhe une?! Flitet per turmen kur bisedohet rreth politikes a bindjeve fetare, flitet per turmen kur trajtohen ceshtje tipike njerezore; te drejta, te zhdrejta, ndeshje, perleshje. Kudo ka…

Back to top