“Kunderletra”

Letren tende e lexova dhe iu perkoshtova ashtu sikurse e meritonte. Fillimisht vendosa ne vend cdo objekt qe kishte ndryshuar qellimin fillestar fale fantazise se…

Ritmi

U zgjova sot ne mengjes e ne vend te yjeve qe qene shuar ne ate ore, nisa te numeroj justifikimet e mundshme qe mund te…

Une jam aty

Sot ishte e djela e librit, e djela e bashkimit universal ne stenda shumengjyreshe, shumegjuheshe e shume-boteshe. Isha bashke me vajzat. Ecem ngadale ne perpjekje…