Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Letters

Gjendem

Gjendem

Ka kohe qe eshte krisur xhami i dritares, por e kam lene ashtu, me krisje. Qe prej asaj dite zbulova se ajo krisje ishte tyneli mes dhomes sime te qete dhe tingujve te pianos se apartamentit perbri. Cdo mengjes e…

Miqte

Miqte

Sot kishim miq ne shtepi. Ishin nga ata miqte qe priten pa shume ceremoni, miqte e zemres. Ata te cilet mjafton t’u hapesh deren, t’u japesh nje pale shapka te cilat i harrojne ne korridor, e ulen kembekryq mbi divan….

Back to top