Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Life

Për të jetuar

Për të jetuar

Nuk më nevojiten shumë sende për të jetuar…Masa e oksigjenit, aq sa ka falur natyra të ndarë për të gjithë. Dy këmbë me fuqinë e mjaftueshme për të më lëvizur nga pallati prej betoni, përmes rrugëve të asfaltit në brigjet…

Duam

Duam

Duam, një herë, dy herë, disa herë, aq sa të mos kem më nevojë për verë, vjeshtë a pranverë. Duam, sot, nesër, çdo ditë, aq shumë, sa të mos kem më nevojë për gjumë. Duam, si veten, më shumë; duam…

Rritu

Rritu

A mundesh dot të ndalosh përpjekjet për të qenë e përkryer në miniaturën tënde? Duhet të rritesh, të plasaritësh mbështjelljen tënde guaskore, të shpërthesh shtatin tënd të akullt dhe tejet të kujdesur. Shkujdesu! Shkundu! Rritu! Le të bësh gabime, le…

Back to top