Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Life

Dashuria që mungon

E gjithë dashuria që mungon në shpirtin e njeriut, gjendet e braktisur tutjetu cepave të rruzullit të tij jetësor. Dashuria është si ajri, kalon një proçes filtrimi dhe riciklohet përmes vetë njeriut, sikurse dhe ajri që frymë-marrim.Nëse dikur, nga papërgjegjshmëria,…

Letra pezull

Letra pezull

Sot lashë gjithshka pezull. Çantën mbi shtrat, rrobat përtokë, këpucët në korridor, çelsat hedhur tutje diku. Le të jem dhe unë një ditë kështu! Le të nisem drejt një rruge pa ditur se ku më çon as tani, as nesër…

T’u dhashë

T’u dhashë

T’u dhashë, Nga më i vogli mendim, në më të vlefshmin kujtim. T’u dhashë, si dallga e lëshuar, pa fund, pa masë, i harrova të gjitha, kohën, vendin pas i lashë. T’u dhashë, Fill prej ëndrrës së mëngjesit, deri në…

Jetë

Jetë

Mbi tryezën time janë shtruar palë – palë jetët tona. E imja, e jotja, e të dyve bashkë. Kam marrë zotimin t’i rendis sipas volumit të drithmave që përshkon gjithsecili çast në unin tim. Ka kaq shumë në kaq pak…

Back to top