Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Lost

Kyçur

Kyçur

E mban mend atë copë letër, grisur nga një bllok i vjetër e shkruar me një stilolaps të rastësishëm mbi banak? Me atë letër rashë në dashuri për vite me rradhë… E kur vjen një ditë si kjo, kur dikush…

Pika e Lotit

Pika e Lotit

Përkundem ditëve të javës e përgjumem mes pabesisë së distancës që shpesh më gënjen, më thotë se diku, atje, je ti. Tërhiqem prej muajit në muaj, jo më prej shpresash, prej flokësh, prej rreckash. Rrëshqas në tëposhtën e kohës, dua…

Dua të jem

Dua të jem

Brenda njeriut që jam tretet dita-ditës ai që dua të jem. Tretja edhe pse e ethshme është e ndjeshme veçse përgjatë kilometrave të damarëve të mi. Në mbarim të tyre nis shporta e velshme e buzëqeshjeve të ngrira mbi siprinën…

E humbur

E humbur

E humbur në një udhë pa kthim, gjatë një mbrëmje pa rrëfim. E humbur, në heshtjen e një shikimi, në përqafimin e një trishtimi. E humbur, përmes e përtej, së largëti, së afërmi herë-herë. E humbur, pa fund, e humbur,…

Më të mirë

Më të mirë

Qëllimi kryesor i riprodhimit, përtej përmbushjes së instiktit, është vazhdimi dhe përmirësimi i llojit. Përmbajtja e kësaj fjalie është ndër të paktat përfundime të pranuara njëtrajtshmërisht nga besimet dhe zbulimet shkencore të çdo epoke. Në zanafillë të llojit, askush nuk…

Back to top