Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Lost

Themelet

Themelet

Themelet e jetës nuk tronditen gjithmonë papritur. Ka dhe nga ato raste kur jemi në pritje, numërojmë si një orë zviceriane çdo minutë, e çdo ditë që kalon ka një kryq mbi kalendar – e prap se prapë kur vjen…

Back to top