Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Love

Kartolina

Kartolina

Për hir të thyerjes së zakoneve të mërzitshme, sot vendosa të të shkruaj një kartolinë – jo më një letër! Për dhjetëra arsye të ndryshme, që nuk ia vlen t’i rradhis, letrat tashmë nuk përmbushin qëllimin tim. “Përjetësimit pa kohë,…

Dashuria që mungon

E gjithë dashuria që mungon në shpirtin e njeriut, gjendet e braktisur tutjetu cepave të rruzullit të tij jetësor. Dashuria është si ajri, kalon një proçes filtrimi dhe riciklohet përmes vetë njeriut, sikurse dhe ajri që frymë-marrim.Nëse dikur, nga papërgjegjshmëria,…

Dashuri e shpirtit

Me gjithë dashurinë e shpirtit ndeza fanarët e rrugëve të zbrasta, mblodha gjethet e rëna poshtë pemëve të acarta. Me gjithë dashurinë e shpirtit zgjova qiellin e lindjes dhe të perëndimit, zgjidha fjongot e mirësisë, paketova harresën, pendesën, vonesën dhe…

Letra pezull

Letra pezull

Sot lashë gjithshka pezull. Çantën mbi shtrat, rrobat përtokë, këpucët në korridor, çelsat hedhur tutje diku. Le të jem dhe unë një ditë kështu! Le të nisem drejt një rruge pa ditur se ku më çon as tani, as nesër…

Back to top