Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Open Doors

Nga larg

Nga larg

Tik, tak, tik, tak … Nuk janë akrepat e orës, as pikat e shiut. Nuk janë as takat e vajzave shtatlarta që kalojnë trotuareve plot hijeshi. Nuk janë as zogjtë që me sqepat e tyre të uritur godasin me ritëm…

Tryeza

Tryeza

U ktheva sërish. Nuk mund të shkëputem pa të shkruar edhe pse tashmë të dy e kemi kuptuar se jo çdo letër postohet; mezi gjenden pullat këto ditë në tregun e trotuareve përbri ndërtesës sonë. S’di se si rishfletova copëzat…

Shkrimi

Shkrimi

Letra e fundit ishte e hidhur. Shumë prej tyre, nga ata që më njohin, nga ata që më shohin apo dhe nga ata që thjesht më lexojnë, më ngacmuan. Sipas guximit të secilit prej tyre ndryshonin dhe ngacmimet. Dikush më…

Ftohtë

Ftohtë

Në shtëpi është shumë ftohtë. Soba ka muaj që nuk ndizet. Tashmë dhe ato pak fije gazete që e ndiznin kanë mbaruar. Gazetat kanë kohë që nuk shiten më në treg të lirë, por dhe unë jam lodhur së mbledhuri…

Back to top