Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: People

Mendimi

Mendimi

Teksa rri dhe të pres anës rrugës, përgjatë bulevardit të gjatë, makina lëkundet nga shpotima e simotrave të saj që çajnë membranën e padukshme të atmosferës në miliona, miliarda qeliza. Nxitojnë të gjithë pasi është ora për tu kthyer në…

Duart

Duart

Kur isha fëmijë, një nga zakonet që më pëlqente më shumë ishte të ecja për dore; jo me këdo, veç me ata që shpirti njihte e lëkura pranonte. Ashtu si atëherë dhe sot, duart më flasin shumë. Duart më flasin…

Dashuria që mungon

E gjithë dashuria që mungon në shpirtin e njeriut, gjendet e braktisur tutjetu cepave të rruzullit të tij jetësor. Dashuria është si ajri, kalon një proçes filtrimi dhe riciklohet përmes vetë njeriut, sikurse dhe ajri që frymë-marrim.Nëse dikur, nga papërgjegjshmëria,…

Dashuri e shpirtit

Me gjithë dashurinë e shpirtit ndeza fanarët e rrugëve të zbrasta, mblodha gjethet e rëna poshtë pemëve të acarta. Me gjithë dashurinë e shpirtit zgjova qiellin e lindjes dhe të perëndimit, zgjidha fjongot e mirësisë, paketova harresën, pendesën, vonesën dhe…

Mrekullia

Mrekullia

Më shterroi dëshira për të pranuar të qënshmen e për të shuar prej ëndrrash të bukurën, të paqënshmen. Nga sot, i bëhem erë mrekullisë që të shpërndahet tej e përtej ditës dhe jetës. Nga sot dua të jem i zoti,…

Back to top