Ritmi

U zgjova sot ne mengjes e ne vend te yjeve qe qene shuar ne ate ore, nisa te numeroj justifikimet e mundshme qe mund te…

Pergjigja e nje letre!

Sapo jam kthyer nga puna dhe kur pashe zarfin mbi tavoline me rrethoi ankthi i perhershem. Letrat e tua jane te bukura, gjithmone! Packa kesaj…