Revolte moderne

Nuk do te me gjeni me neper fotografi shumengjyreshe te stisura me korniza te arta. Nuk do te me degjoni me permes dergesave zanore. Nuk…

E perkohshme

Ndalova sot per pak caste ne vitrinat e dyqaneve ne rrugicen ku banojme. Kane filluar te derdhen ne to ngjyrat e ngrohta te Krishtlindjeve. Te…

“Kismeti”

Isha i vetem sonte, e si cdo vetmi mu be mike nje gote raki, Qendruam gjate duke u shikuar, heshturazi thuajse u kuptuam. Numerova te…

Turma

Kane shkruar shume per turmen e thashe: – Perse te mos shkruaj dhe une?! Flitet per turmen kur bisedohet rreth politikes a bindjeve fetare, flitet…