Ftohtë

Në shtëpi është shumë ftohtë. Soba ka muaj që nuk ndizet. Tashmë dhe ato pak fije gazete që e ndiznin kanë mbaruar. Gazetat kanë kohë…

Përroi

Përroin e ndërgjegjes nuk e shpika unë, por me një krenari absurde më vjen të bërtas e të them se e zbulova. Po po, e…