Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Thoughts

Gjendem

Gjendem

Ka kohe qe eshte krisur xhami i dritares, por e kam lene ashtu, me krisje. Qe prej asaj dite zbulova se ajo krisje ishte tyneli mes dhomes sime te qete dhe tingujve te pianos se apartamentit perbri. Cdo mengjes e…

Back to top