Dyer te hapura

Nje mendim per ty, nje mendim nga ty!

Etiketë: Wordpress

E djela

E djela

E djela eshte nje dite nomadesh. Mengjesi kalon vrullshem dhe rremujshem ne guven tone. Pasi secili sistemon mbetjet e vaktit te tij te permbushur, vishet dhe pergatitet per dalje. Ketu fillon kalvari i rrugeve qe do te pershkohen sipas misioneve…

E shkurter

E shkurter

Kam filluar te mbledh shkrepse, te gjitha shkrepset e konsumuara, ato te cilat e kane kryer denjesisht detyren e tyre. Po i mbledh duke perfytyruar veten, nje te djele pushimi, ulur ne tavolinen e kendit te leximit dhe duke ndertuar…

Back to top