Tretur në kthina

Alprazolam Order Në kthinat e shpirtit tënd, nëse ke hyrë së fundmi, a më thua në ka mbetur ende diçka nga mua?
Kam disa kohë që kam nisur proçesin e “mbledhjes së vetvetes”. Mendoj se kam arritur të bëj bashkë treçerekun tim, por kam ende mungesa. Më mungojnë ndjesi të ndryshme, të cilat nuk mund t’i rizgjoj e vetme dhe as me askënd tjetër.

http://portalradar.com.br/rio-info-2014-ganha-novo-formato/ Më mungon pritja dhe athtësia e saj, më mungon qetësia dhe kotësia e saj e brishtë, e ëmbël.
Më mungon rastësia dhe miliona qeliza që ndizen e fiken në një milisekond.
Më mungon përfshirja dhe përkatësia në çdo detaj të kotë a të plotë.

Online Xanax Prescriptions

Buy Xanax Uk Forum Nëse s’je endur së fundmi në kthinat e qënies tënde, të lutem ta bësh! Nëse i gjen këto copëza që unë po kërkoj, të lutem t’i hedhësh. Hidhi rrugës kudoqofsh, sidoqofsh e kushdoqofsh në ato çaste. Hidhi rrugës se unë do t’i gjej. Do t’i mbledh e me to do plotësoj çerekun e munguar të unit tim. E plotë do të mund të rinis, çfarëdo qoftë rinisja!

Buy Pfizer Xanax 2Mg Dyert Hapur ©

http://mooreandbuckle.com/?s=

Lini një Përgjigje