Vija e bardhë

http://parkhurst.ca/contact-us/ E shikoj vijën e hollë dhe të padukshme që na ndan çdo mëngjes. Nëse ti nuk e ke parë ende mund të ta përshkruaj ashtu siç e shikoj unë.

Alprazolam Online I ngjan vijës që krijon mjegulla në mëngjes në lartësitë e maleve. E parë nga qyteti ynë, ngjan me një pëlhurë e bardhë në të gri që ndan malin prej shikimit tonë. Veçse e ndan në aq pak gjerësi sa nuk na pengon të perceptojmë përmasat dhe format e tij. Shtruar qëndron për orë me rradhë, deri në lindje të diellit. Forca e tij duket se trallon paqësisht mjegullën deri në tretje. Kështu venitet dhe vija e bardhë çdo ditë, pas mëngjesit!

Dyert Hapur ©

http://htdesigns.ca/.a/6a00d8341cffc153ef01676829f2ca970b-popup