Vija e bardhë

http://gamebrit.com/opinion/page/4/js/respond.js E shikoj vijën e hollë dhe të padukshme që na ndan çdo mëngjes. Nëse ti nuk e ke parë ende mund të ta përshkruaj ashtu siç e shikoj unë.

Buy Alprazolam India I ngjan vijës që krijon mjegulla në mëngjes në lartësitë e maleve. E parë nga qyteti ynë, ngjan me një pëlhurë e bardhë në të gri që ndan malin prej shikimit tonë. Veçse e ndan në aq pak gjerësi sa nuk na pengon të perceptojmë përmasat dhe format e tij. Shtruar qëndron për orë me rradhë, deri në lindje të diellit. Forca e tij duket se trallon paqësisht mjegullën deri në tretje. Kështu venitet dhe vija e bardhë çdo ditë, pas mëngjesit!

Xanax Prescription Online

Buy Xanax Strips Dyert Hapur ©

Xanax Online Italia

Lini një Përgjigje